PSD Vrancea a sesizat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vrancea după ce social-democraţii din filială l-au identificat pe secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI) Norocel Pompiliu Stroe în faţa unei secţii de votare din comuna Suraia, acolo unde soţia sa candidează la funcţia de primar, din partea PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Un astfel de gest este inadmisibil şi ilegal! Faptul că secretarul de stat face campanie electorală şi staţionează zeci de minute în faţa unei secţi electorale, alături de un grup de penelişti, este o încălcare flagrantă a legii şi un abuz de natură să influenţeze votul în localitate şi să aducă un avantaj electoral soţiei sale! Pentru o faptă mult mai puţin gravă, un alt candidat s-a ales cu dosar penal, pentru că a fost susţinut de Tony Blair”, arată reprezentanţii organizaţiei PSD Vrancea, într-un comunicat de presă.
 
Conform sursei citate, PSD Vrancea solicită Inspectoratului de Poliţie şi Inspectoratului de Jandarmi să nu se lase influenţaţi de funcţia secretarului de stat Norocel Pompiliu Stroe şi să ia măsurile care se impun în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.