Un bărbat din judeţul Olt a ştampilat şi buletinele de vot ale concubinei sale, deoarece aceasta nu ştie să citească, dar a introdus în urnă doar trei dintre acestea, celelalte fiind anulate de membrii comisiei de votare. De asemenea, bărbatul şi-a fotografiat votul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Coteana au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că într-o secţie de votare din comuna Brebeni se află o persoană care are asupra sa cinci buletine de vot.
 
"Din verificările efectuate a reieşit faptul că două persoane, care au o relaţie de concubinaj, la intrarea în secţia de votare, au primit câte patru buletine de vot şi au intrat în cabine alăturate pentru a-şi exercita dreptul la vot. Întrucât femeia nu ar fi ştiut să citească, a solicitat sprijinul concubinului pentru a ştampila buletinele în locurile indicate de către aceasta. Bărbatul a ştampilat cele opt buletine repartizate celor doi, după care a introdus în urna de vot doar trei dintre acestea”, se arată în comunicatul IPJ Olt. 
 
Sursa citată a menţionat că bărbatul a fost observat de membrii comisiei care i-au reţinut cele cinci buletine care nu au mai fost introduse în urnă, acestea fiind anulate. 
 
Poliţiştii au mai stabilit că bărbatul şi-a fotografiat buletinul de vot. 
 
Cele două persoane au fost amendate de poliţişti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.