Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei Nicuşor Dan a declarat că este optimist că în această seară va învinge adevărul, dreptatea, competenţa şi decenţa. El i-a îndemnat pe bucureşteni să iasă în număr mare la vot şi dacă vor continua să se prezinte la urne, atunci va învinge „bunul simţ”, iar Capitala „va intra, în sfârşit, într-o zonă de normalitate”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Dragi bucureşteni, vă mulţumesc că, în continuare, ieşiţi în număr mare la vot. Mai sunt patru ore dintr-o zi foarte importantă pentru fiecare dintre noi, foarte importantă pentru viitorul din Bucureşti al fiecăruia dintre noi. Vă rog să continuaţi să ieşiţi în acelaşi ritm pe care l-aţi făcut până acum. Dacă veţi continua să ieşiţi în acelaşi timp, în seara aceasta, va învinge bunul simţ şi Bucureştiul va intra, în sfârşit, într-o zonă de normalitate”, a afirmat Nicuşor Dan, duminică într-o declaraţie de presă. 

Aceasta i-a rugat pe bucureşteni să iasă la vot încă de pe acum pentru a evita aglomeraţiile care s-ar putea forma mai spre seară la secţiile de votare.

„Vă rog, în continuare, trei lucruri: ieşiţi de acum pentru a evita aglomeraţiile care se pot forma mai târziu, căutaţi cu atenţie, pe buletinul de vot, pentru primarul general, numele candidatului pe care vreţi să-l votaţi şi ignoraţi mesajele mincinoase pe care le vedeţi pe televiziunile de propagandă şi pe site-urile de propagandă. Sunt foarte optimist că, în seara aceasta, va învinge adevărul, va învinge onestitatea, va învinge dreptatea, va învinge competenţa, va învinge decenţa”, a conchis Dan. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.