Poliţiştii din Galaţi au întocmit dosar penal pentru corupere a alegătorilor şi ameninţare în urma unei reclamaţii care anunţa că doi cetăţeni care se află la o terasă din Tecuci oferă bani alegătorilor pentru a vota un candidat anume la Primărie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Doi bărbaţi despre care presa locală scrie că ar face parte din lumea interlopă a Tecuciului au fost reclamaţi că, în timp ce se aflau pe o terasă ar fi oferit bani cetăţenilor pentru a-i determina să voteze cu un anumit candidat la funcţia de primar. 

"La data de 27 septembrie, Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată cu privire la faptul că, la o terasă din municipiul Tecuci, două persoane oferă sume de bani pentru a determina alegătorii să voteze cu un anume candidat la funcţia de primar. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită în scopul cercetării evenimentelor electorale şi a identificat atât apelantul, cât şi pe cele două persoane bănuite că ar fi oferit bani”, a precizat IPJ Galaţi.

Toţi cei implicaţi, dar şi martori ai faptei au fost duşi la sediul Poliţiei Tecuci pentru audieri. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de coruperea alegătorilor şi ameninţare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.