Senatorul PNL Cătălin Toma, candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea, a declarat, după ce şi-a exprimat opţiunea electorală, că speră "într-o viziune" şi că vrâncenii trebuie să voteze, pentru că ”un vot schimbă tot”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce a votat în localitatea sa natală, Jariştea, pe care a şi condus-o ca primar înainte de a fi votat senator, liberalul Cătălin Toma, care candidează la funcţia de preşedinte al CJ Vrancea, împotriva social-democratului Marian Oprişan, a declarat că votul său de duminică este pentru ca Vrancea să se dezvolte.

”Am votat pentru ca Vrancea să se dezvolte, ca toţi vrâncenii să aibă o bucurie în următorii 4 ani. Sper într-o viziune, în perspectivă, sper în conectivitate şi mobilitate, Vrancea poate mai mult şi îi îndemn pe vrânceni să vină la vot, e timp de soare şi de plimbare, iar vrâncenii ştiu că un vot schimbă tot”, a declarat senatorul PNL Cătălin Toma.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.