Candidatul PSD pentru Primăria Arad, Mihai Fifor, fost ministru de Interne, şi-a exprimat opţiunea electorală la Arad şi a declarat că a votat cu inima deschisă pentru ca fiecare arădean să se simtă acasă în oraşul lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am votat astăzi cu inima deschisă pentru că am votat pentru oraşul acesta, am votat pentru ca fiecare arădean să se simtă acasă aici, în oraşul lui, pentru un nou destin al acestui oraş minunat. Am votat pentru că eu cred cu adevărat că Aradul merită mai mult. Cred că împreună putem să dăm o altă şansă Aradului începând de astăzi. Vă invit şi pe voi la vot pentru că este important să mergem şi să ne exprimăm opinia şi dorinţa. Este important să dăm o nouă şansă Aradului nostru, al tuturor, al fiecărui orădean, oriunde s-ar afla el”, a declarat Mihai Fifor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.