USR Sibiu reclamă încălcarea legii de către primarul PNL al comunei Şeica Mică, care candidează pentru un nou mandat, şi care care i-ar sfătui pe alegători să-l voteze. USR a sesizat Poliţia şi pregăteşte plângere la Biroul Electoral.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: USR Sibiu a anunţat, de asemenea, că au fost găsite în 4 secţii de votate buletine gata ştampilate cu ştampila pentru PNL.

Potrivit USR, astfl de situaţii s-au înregistrat la Secţia 116 (Mediaş) şi în secţii de votare din Municipiul Sibiu: Secţia 3, Secţia 83 şi sectia 89. 
 
”La Secţia 3 s-a facut proces verbal. Unul dintre buletine a fost găsit de un delegat înainte de a fi înmânat alegătorului”, a mai transmis USR Sibiu. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Încălcarea legii prin propagandă electorală în ziua votului. La Şeica Mare, primarul PNL Susa Nicolae sfătuieşte alegătorii acum, în ziua votului, cum să îl voteze, indicând poziţiile pe buletinele de vot - în acest clip avem dovada clară cum le arată oamenilor să voteze. De asemenea, a dat bileţele oamenilor şi i-a chemat şi în Primărie pentru a le arăta cum să voteze”, susţine USR Sibiu.

Reprezentanţii USR PLUS au anunţat că au sesizat echipajul de poliţie de la secţia de votare şi vor depune plângere la Biroul Electoral de Circumscripţie locală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.