Un candidat din municipiul Deva şi-a continuat campania electoral în ziua alegerilor locale, în apropierea secţiilor de votare. Prefectura Hunedoara atrage atenţia că aceste fapte vor fi sancţionate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În judeţul Hunedoara procesul electoral a început în condiţii normale, la ora 07.00, în toate cele 69 de localităţi. În ultimele 2 ore însă, au fost primite sesizări referitoare la faptul că în municipiul Deva, în apropierea secţiilor de votare din cartierele Dacia şi Micro 15, părinţi şi membri ai familiei unui candidat continuă campania electorală îndemnând alegătorii să voteze în favoarea persoanei pe care o susţin”, au transmis reprezentanţii Prefecturii Hunedoara.
 
Totodată, Instituţia Prefectului din Judeţul Hunedoara atrage atenţia celor implicaţi că orice încălcare a reglementărilor şi normelor privind desfăşurarea corectă şi în bune condiţii a procesului electoral va fi sancţionată de către instituţiile îndreptăţite, conform legilor aflate în vigoare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.