Filosoful Mihai Şora, care împlineşte 104 ani în luna noiembrie, relatează, într-o postare pe Facebook, că, după ce a votat, unul dintre membrii biroului secţiei de votare a spus că speră să îl vadă şi la următoarele alegeri, comentariul lui Şora fiind că iniţial a crezut că se referă la următoarele alegeri locale, dar crede că se referea doar la alegerile parlamentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Unde poate fi văzut, în toată splendoarea lui albastră, rotocolul cu douăzeci-douăzeci-lî-mare-de-tipar”, a scris filosoful pe Facebook, postând cartea de identitate cu autocolantele cu menţiunea ”votat”.

El are şi un Post Scriptum, în care afirmă: ”Iar domnul cu ştampila a zis: „Sperăm să vă vedem şi la următoarele alegeri, domnule Şora!“ Eu am crezut – cum e şi firesc – că se referea la următoarele alegeri locale, dar (cred că) era vorba (doar) de parlamentare”.

Alegerile parlamentare sunt programate în 6 decembrie.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.