Formaţia Lazio Roma, la care joacă Ştefan Radu, a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa lui Răzvan Marin, Cagliari, într-un meci din etapa a doua a campionatului Italiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile au fost marcate de Lazzari ‘4 şi Immobile ’74.

Răzvan Marin a jucat până în minutul 70 la gazde, iar Ştefan Radu a rămas pe teren până în minutul 79 la oaspeţi. Marin a primit un cartonaş galben în minutul 51.

Tot în Serie A, Benevento a învins în deplasare Sampdoria, scor 3-2, revenind de la 0-2. Gazdele au marcat prin Quagliarella ‘8 şi Colley ’18. Pentru Benevento au înscris Dabo ’33, Caldirola ’72 şi Letizia ’88.

Partida Inter Milano – Fiorentina are loc de asemenea sâmbătă, meciurile Spezia – Sassuolo, Napoli – Genoa, Hellas Verona – Udinese, Crotone – AC Milan şi AS Roma – Juventus Torino se vor disputa duminică, iar întâlnirea Bologna – Parma este programată luni. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.