Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de formaţia rusă CSKA Moscova, scor 30-20 (14-11), în al treilea meci din grupa B a Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din lotul antrenat de Florentin Pera au absentat în continuare jucătoarele Kristina Liscevici şi Mireya Gonzalez Alvarez, care au primit test pozitiv la Covid-19.

În primul meci din grupă, 21-28 cu Brest Bretagne Handball, iar în al doilea 21-30 cu Odense Handbold, astfel că echipa vâlceană rămâne cu 0 puncte după trei etape.

Celelalte partide ale etapei a doua sunt: Podravka – Borussia (sâmbătă), respectiv Odense – Buducnost şi Brest – Gyor (duminică).

În etapa viitoare, SCM Râmnicu Vâlcea va juca pe teren propriu, în 11 octombrie, cu Podravka, echipa la care evoluează şi portatul Iulia Dumanska.

Duminică, în grupa A, CSM Bucureşti nu va juca partida cu Rostov-Don, amânată de EHF după testări pozitive la Covid-19 în lotul echipei ruse. Alte două echipe din grupa A, FTC Budapesta şi Krim Ljubljana, au cazuri în lot, astfel că sunt mai multe meciuri amânate.

Meciurile din faza grupelor se vor derula până în 14 februarie 2021, când primele două clasate se vor califica în sferturile de finală. Echipele de pe locurile 3-6 vor juca play-off, pentru celelalte patru locuri disponibile, în sistem eliminatoriu, în 6-7 martie şi 13-14 martie 2021.

Sferturile de finală sunt programate în 3-4 aprilie şi 10-11 aprilie, iar Turneul Final Four, în 29-30 mai 2021, la Budapesta.

SCM Râmnicu Vâlcea a fost acceptată direct în Liga Campionilor, iar CSM Bucureşti a primit wild-card.

Deţinătoarea trofeului este Gyor ETO.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.