Vântul puternic a rupt sâmbătă mai mulţi copaci care au căzut pe carosabil, pe două drumuri din judeţul Vâlcea, echipaje ale ISU intervenind pentru îndepărtarea acestora, Circulaţia rutieră, afectată de trunchiurile căzute pe şosele, a fost dirijată de către poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipaje din cadrul ISU Vâlcea interin, sâmbătă după amiază, pentru îndepărtarea mai multor copaci care au fost doborâţi de vântul puterinc pe carosabil pe drumul naţional.

Circulaţia este blocată pe DN7, în localitatea Milcoiu, şi pe drumul judeţean 678A, între localităţile MIhăeşti şi Munteni .

Pe DN7, în apropiere de mănăstirea Cozia - Călimăneşti, sensul de mers Sibiu - Vâlcea este blocat şi se circulă alternativ pe celălat sens, traficul rutier fiind dirijat de către poliţişti, informează Poliţia Judeţeană Vâlcea.
Judeţul Vâlcea se află sub avertizare cod portocaliu de ploi şi vreme rea intrat in vigoare sâmbătă la ora 11 şi valabil până duminică la ora 3.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.