Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, a declarat vineri seară, după meciul cu FC Argeş, scor 2-1, că nu este mulţumit de prestaţia jucătorilor săi în a doua repriză, el menţionând că a stat pe final cu teama ca adversarii să nu înscrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Trei puncte importante, dar nu sunt foarte mulţumit. Prima repriză am jucat bine, dar a doua am suferit. Am stat cu frica de a nu lua gol în ultimele minute. Nu trebuie să facem aşa. Vom vorbi cu băieţii. Mi-a plăcut prima repriză, a doua nu”, a spus Bergodi pentru posturile care transmit Liga I.

Echipa Universitatea Craiova a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), formaţia FC Argeş, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Cicâldău ‘9 şi Koljic ’15. Pentru FC Argeş a înscris Honciu ’88.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.