Un bărbat în vârstă de 23 de ani a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru că l-a ameninţat cu moartea pe preşedintele clubului Olympique Marseille, Jacques-Henri Eyraud, pe Twitter, în ianuarie, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sentinţa a fost pronunţată de tribunalul corecţional din Marsilia.

Nassim H., găsit vinovat de ameninţări cu moartea, dar şi pentru că a a postat adresa lui Eyraud, a fost condamnat şi la plata sumei simbolice de câte un euro pentru fiecare delict. În plus, el trebuie să achite cheltuieli de judecată de 1.000 de euro.

În ianuarie, Jacques-Henri Eyraud a primit o ameninţare explicită pe reţelele de socializare, cu menţionarea adresei sale. Eyraud a făcut plângere la poliţie. Ameninţarea avea legătură cu declaraţiile antrenorului Andre Villas-Boas dintr-o conferinţă de presă, tehnicianul lăsând atunci să se înţeleagă că se pregătesc transferuri ale unora dintre jucători.

Autorul ameninţării a şters repede mesajul şi şi-a cerut iertare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.