Poli Timişoara, prin administratorul special Petre Muşat, a ajuns la un acord cu Romulus Buia, care completează staff-ul tehnic al echipei şi va ocupa poziţia de director tehnic la gruparea din Liga 3.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Născut pe 15.07.1970, Buia a avut o lungă carieră de fotbalist. A purtat de două ori tricoul echipei naţionale şi a jucat, printre altele, pentru FC Baia Mare, Universitatea Craiova, Sportul Studenţesc sau Dinamo Bucureşti. Şi-a asigurat însă un loc în sufletele suporterilor alb-violeţi după ce a purtat tricoul lui Poli în perioada 2002-2005, la revenirea Timişoarei pe prima scenă a fotbalului românesc.

Ca antrenor, s-a remarcat prin rezultatele obţinute la FC Baia Mare şi la Comuna Recea, ocupând ultima oară postul de director tehnic la Minaur Baia Mare.

"Romică se alătură astfel foştilor săi colegi şi actuali antrenori ai echipei noastre, Silviu Bălace, Răzvan Ionilă şi Gyuri Stoianov, aducând cu sine un important plus de experienţă la acest nivel competiţional. Îi dorim bun venit şi mult succes la Poli!", a anunţat

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.