Sătenii din Bughea de sus, judeţul Prahova, au rămas fără apă după ce toate fântânile din localitate a secat ca urmare a temperaturilor ridicate şi lipsei precipitaţiilor. În aceste condiţii, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, întrunit miercuri în şedinţă extraordinară, a decis ca până la sfârşitul săptămânii pompierii să ducă apă cu cisternele în acest sat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din cauza lipsei ploilor şi a temperaturilor ridicate cele lase fântâni care asigurau apa pentru localnicii din Bughea de Sus şi pentru animalele din gospodăriile acestora au secat.

Astfel, cei 60 de localnici nu au nicio altă sursă de apă curentă.

În aceste condiţii, membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova s-au întrunit miercuri în şedinţă extraordinară şi au decis ca până la sfârşitul săptămânii pompierii să ducă apă cu cisternele în acest sat.

Începând de săptămâna viitoare, ”primarul unităţii administrativ teritoriale va contracta servicii pentru aprovizionarea cu apă a comunei”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.