Teatrul Excelsior va începe stagiunea pe 25 septembrie, dată de la care, pe canalul de Youtube şi pe paginile de Facebook şi Instagram, va difuza primele episoade ale unor serii de emisiuni-spectacol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În fiecare vineri, de la ora 21.30, publicul este invitat să urmărească sho-uri de improvizaţie. La „IMPROVChallenge”, şapte actori ai Teatrului (Matei Arvunescu, Loredana Cosovanu, Dan Clucinschi, Bogdan Nechifor, Dan Pughineanu, Iulia Samson şi Ovidiu Uşvat) răspund pe loc cerinţelor, capcanelor şi jocurilor de improvizaţie propuse de actriţa şi improvizatoarea Camelia Pintilie.

În fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 11.00, copiii sunt aşteptaţi să descopere „Ţara Culiselor”. Personajele din spectacole, blocate în teatru din cauza izolării, decid să pornească în căutarea scenei şi publicului, dar nu îşi mai găsesc drumul şi ajung într-un „labirint” al încăperilor din teatru, unde descoperă o mulţime de lucruri care se ascund în spatele scenei după care tânjesc. Personajele devin, astfel, cele care îi ajută pe copii să pătrundă mai uşor în universul teatral şi să înţeleagă ce se întâmplă dincolo de scenă.

Serile de sâmbătă şi duminică, de la ora 21.30, le sunt dedicate adolescenţilor, care vor învăţa termeni şi concepte din universul teatral. „#dictionarteatralurban” reuneşte o serie de scheciuri prin care Teatrul Excelsior îşi invită spectatorii să evadeze din cotidian în „culisele” teatrului, descoperind sensuri nebănuite ale unor cuvinte şi expresii de zi cu zi.

Despre aceste premiere ale instituţiei pe care o conduce, Adrian Găzdaru, managerul Teatrului Excelsior a transmis: „Situaţia generată de pandemia pe care o traversăm ne-a obligat să ne adaptăm activitatea, să ne reinventăm, să găsim modalităţi valoroase de a rămâne alături de publicul nostru”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.