Preşedintele PSD a afirmat, miercuri, că PSD aşteaptă motivarea deciziei CCR cu privire la moţiunea de cenzură care nu a mai fost votată din lipsă de cvorum şi a precizat că va programa din nou votul dacă demersul va fi susţinut de Traian Băsescu, Dan Barna sau Kelemen Hunor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a fost întrebat, miercuri, la Bacău, dacă va mai programa votul pe moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban şi a afirmat: ”Aşteptăm motivarea de la CCR şi în acest moment avem un Guvern cu susţinere parlamentară şi preşedintele României. Dacă vreun lider politic - Traian Băsescu, Barna, Kelemen Hunor se vor decide să vină alături de noi vom programa votul”.

Ciolacu a adăugat că aşteaptă ca şi celelelte partide ”să-şi dea seama de nenorocirea care s-a abătut asupra noastră”.

Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD împotriva Guvernului Orban nu a fost votată, din lipsă de cvorum.

Curtea Constituţională a decis că nu există conflict juridic Guvern - Parlament pe tema moţiunii de cenzură iniţiată de PSD în sesiunea extraordinară.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.