Walmart va desfăşura un proiect pilot pentru livrarea cu drone automate a unor kituri de testare pentru Covid-19 la domiciliul clienţilor, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Retailerul american s-a asociat cu compania Quest Diagnostics şi cu furnizorul de servicii cu drone DroneUp, pentru livrarea de teste pentru noul coronavirus în Las Vegas, începând de marţi, intenţionând să mai efectueze un astfel de proiect în Cheektowaga, New York, la începutul lunii octombrie.

La începutul acestei luni, Walmart a mai derulat un proiect pilot de livrare cu drone a unor produse de băcănie şi pentru gospodărie în Fayetteville, Carolina de Nord, în contextul extinderii serviciilor sale de ridicare şi livrare a produselor în timpul pandemiei de coronavirus.

Dronele lansate începând de marţi vor lăsa kiturile de auto-testare pentru noul coronavirus în faţa uşilor  sau în curţile clienţilor, pe o rază de o milă de magazinele Walmart desemnate.

Clienţii îşi vor putea administra singuri testul nazal, urmând să trimită mostrele companiei Quest Diagnostics, pentru testare.

Walmart s-a asociat şi cu compania Zipline pentru efectuatea de livrări la cerere a unor produse pentru sănătate şi îngriire, în apropiere de sediul central al acesteia din nord-vestul statului Arkansas.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.