Rovere Mobili, unul dintre cei mai mari jucători pe piaţa de amenajări interioare, a investit 400.000 de euro în cel de al doilea showroom Veneta Cucine din România, care va fi deschis pe 1 octombrie în Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Veneta Cucine este cel mai mare producător de seturi de bucătării din Italia, produsele sale premium fiind vândute în magazine din 54 de ţări. Rovere Mobili este unul dintre liderii pieţei locale de amenajări interioare premium, având 10 magazine la nivel naţional.

Noua unitate Veneta Cucine va fi realizată de către Rovere Mobili, care administrează activitatea de vânzare. Reprezentanţii companiei estimează vânzări de 800.000 euro în primul an de funcţionare.

"Rovere Mobili, unul dintre liderii pieţei româneşti de amenajări interioare, a investit 0,4 milioane de euro în cel de al doilea showroom Veneta Cucine din România, care va fi deschis pe 1 octombrie în Timişoara", a anunţat compania.

Veneta Cucine este cel mai mare producător de seturi de bucătării din Italia. Compania deţine cinci fabrici în Italia şi produsele sale sunt vândute într-o reţea de sute de magazine din 54 de ţări.

Noul showroom din Timişoara se întinde pe un spaţiu de 590 de metri pătraţi, amenajaţ pe două etaje, şi va include o varietate amplă de modele şi tipuri de bucătării, dar şi alte tipuri de mobilier şi produse complementare.

Primul showroom Veneta Cucine din România a fost deschis în 2015 în Bucureşti, în zona Băneasa. Ambele unităţi sunt administrate de către Rovere Mobili, importator de mobilier premium din Italia şi unul din cei mai importanţi furnizori de soluţii de mobilare din România.

Oficialii companiei estimează că nou showroom Veneta Cucine din Timişoara va înregistra vânzări de 800.000 de euro în primul an de funcţionare.

”Chiar dacă contextul social şi cel de business este incert în această perioadă, am decis să ne continuăm planurile stabilite pentru 2020. Astfel, în luna martie am lansat magazinul nostru online rovereshop.ro iar în curând vom deschide un nou showroom Veneta Cucine. Am ales Timişoara deoarece există o cerere ridicată pentru soluţii de mobilare premium în zona de vest a ţării, ţinând cont şi de dezvoltarea vertiginoasă a segmentului rezidenţial regional. În plus, această perioadă în care petrecem cu toţii mai mult timp în căminele noastre a dus la o creştere a gradului de apreciere pentru soluţii de mobilare calitative, cu un design inovator şi funcţional”, a declarat Ionela Bercu, director executiv Rovere Mobili.

În noul showroom Veneta Cucine din Timiţoara se va regăsi şi o zonă dedicată furnizorului de electrocasnice premium Miele, unde se vor putea testa şi achiziţiona electrocasnice.

Veneta Cucine a pornit în 1967 ca o afacere de familie în provincia Treviso şi a ajuns cel mai mare producător de mobilier de bucătărie din Italia. Companie deţine unităţi de producţie cu o suprafaţă de peste 100.000 de metri pătraţi, în care sunt produse zilnic peste 200 de seturi premium de mobilier. Veneta Cucine foloseşte 100% lemn reciclat şi limitează emisiile dăunătoare.

Rovere Mobili este unul dintre liderii pieţei româneşti de amenajări interioare, începându-şi activitatea în 2002. Compania a devenit lider în domeniul furnizării de mobilier de lux produs în Italia, având în acest moment 10 magazine în Braşov, Bucureşti, Cluj – Napoca, Constanţa, Craiova, Iaşi, Piteşti, Sibiu, Târgu-Mureş şi Timişoara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.