Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Sibiu a decis, marţi, ca două unităţi de învăţământ şi mai multe clase să treacă la scenariul roşu, predare online, după confirmarea unor cazuri de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 22 septembrie a.c. a avut loc Şedinţa Extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în cadrul căreia s-au adoptat Hotărârea 46/2020 cu privire la suspendarea unor formaţiuni de cursuri sau suspendarea cursurilor la nivelul întregii unităţi de învăţământ şi Hotărârea 47/2020 privind modalităţile de comunicare a evoluţiei COVID-19 în unităţile de învăţământ”, a transmis, marţi, Prefectura Sibiu.

Conform Hotărârii 46/2020 a CJSU Sibiu s-a aprobat suspendarea cursurilor astfel:

- Grădiniţa cu Program Prelungit „Elefănţelul Curios” Sibiu - grupa mijlocie, secţia română;

- Colegiul Agricol „D.P. Barcianu” Sibiu - clasa a XII-a C;

- Colegiul Naţional „O. Goga” Sibiu - clasa a IX-a E;

- Liceul Teoretic „Şt. L. Roth” Mediaş - clasa a XI-a C, secţia germană;

- Şcoala Gimnazială nr. 10 Sibiu - toate formaţiunile de studiu din unitatea de învăţământ;

- Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă nr. 2 Sibiu - toate formaţiunile de studiu din unitatea de învăţământ. 

”Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat Hotărârea 46/2020, având în vedere situaţia epidemiologică înregistrată la nivelul judeţului Sibiu, precum şi propunerile consiliilor de administraţie ale unităţilor de învăţământ avizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu şi de Direcţia e Sănătate Publică Sibiu”, a mai transmis Prefectura.

În judeţul Sibiu sunt active un număr de 359 de cazuri confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.