Prinţul Nicolae al României a declarat că speră ca venirea pe lume a primului lui copil cu soţia sa, Alina, va reapropia cuplul de Familia Regală şi că este posibil ca în timpul vieţii lui ţara să revină la monarhie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un interviu acordat ziarului Adevărul, prinţul Nicolae a spus: „Aşa cum cred că ştie toata lumea, eu sunt tată de câţiva ani deja, dar, desigur, acum contextul este diferit. Sunt sigur că din noiembrie viaţa mea se va schimba foarte mult şi, bineînţeles, în bine”.

El nu a dezvăluit sexul copilului, a spus că încă nu s-au hotărât ce prenume va purta şi nici când va fi creştinat, însă membri ai familiei regale vor fi cu siguranţă invitaţi la botez.

„Depinde şi de ce restricţii vor fi atunci din cauza pandemiei. Îmi voi invita familia şi sper că venirea unui copil ne va reapropia. Mi-aş dori să îi prezint copilului meu mătuşa şi unchiul, cred că ar avea multe de învăţat de la ei”.

Despre monarhie, el a afirmat că este „important să păstrăm vii memoriile regilor şi reginelor şi să continuăm valorile lor morale”.

„Eu cred că se poate ca în timpul vieţii mele România să revină la monarhie. Însă cred că noi toţi trebuie să vrem asta şi trebuie să fim uniţi şi să lucrăm împreună la acest deziderat”, a mai declarat prinţul Nicolae al României.

El s-a căsătorit cu Alina-Maria Binder în 2018, la Sinaia. Nepotul regelui Mihai I a anunţat pe 1 iunie că soţia lui este însărcinată şi că urmează să nască în luna noiembrie.

Născut şi crescut în străinătate, prinţul Nicolae a ajuns prima oară în România în 1992, când avea şapte ani, cu ocazia primei vizite a bunicului său după începutul exilului din 1948.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.