Delegatul FCSB, Mihai Pintilii, a declarat duminică seară, după meciul cu FC Argeş, scor 3-0, că acest rezultat este bun pentru moralul echipei şi că speră ca la următorul test pentru coronavirus rezultatele să fie ok.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a fost ironic în momentul în care a fost întrebat cum îi transmite indicaţii tehnicianul Anton Petrea, care a fost testat pozitiv cu coronavirus şi este în izolare: “Prin telepatie îmi transmite Petrea schimbările. Prin telefon, normal, dacă Petrea e în pat. Sunt atâţia oameni pe lângă echipă care pot să-l sune să-mi transmită. E un lucru foarte simplu. Hai că dacă vrei o zic şi pe aia, iau telefonul data viitoare şi îi zic să mă sune pe bancă, ca să fiu şmecher. Bine?”.

Pintilii le-a mulţumit jucătorilor tineri din echipă pentru prestaţie şi l-a lăudat pe portarul Cătălin Straton. “Ne bucurăm că am câştigat, importante erau cele trei puncte şi asta ne dă moral. Va fi alt meci, altă discuţie în Liga Europa. Sper ca la următorul test să iasă toţi băieţii ok. Emoţii avem şi noi la fiecare test. Zicem că am câştigat la loto când ieşim negativi. E un stres foarte mare când facem testul. Au fost 13 sau 14 jucători şi am mai luat de la echipa a doua. E foarte greu pentru ei. Au tras de ei şi le mulţumesc pe această cale. Straton este un portar foarte bun şi se vede că ne ajută. (...) N-a luat gol echipa, fundaşii sunt cei mai buni. Şi portarul“, a afirmat Mihai Pintilii pentru posturile care transmit Liga I.

De cealaltă parte, tehnicianul Ionuţ Badea a declarat că se aştepta la mai mult de la echipă, dar şi de la el însuşi. “Aşteptam mult mai mult de la acest joc, dar ştim toţi că există calitate şi când îi laşi să joace îţi pot pune reale probleme. Jocul nostru a fost lipsit de încredere, s-au greşit pase. Lipsa de omogenitate este cauza erorilor. Trebuie timp, e de lucru la echipă, însă am jucat contra unor echipe peste medie. Dar sincer mă aşteptam la mai mult de la echipă şi de la mine”.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, la Giurgiu, cu scorul de 3-0, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a patra a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Man ’13, ’22, ’72.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.