Două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte două au fost grav rănite, în urma unui accident rutier petrecut, duminică după-amiază, în judeţul Constanţa, fiind implicate două autoturisme. Acolo s-au deplasat mai multe ambulanţe şi elicopterul SMURD. Ulterior, autorităţile au anunţat că încă o persoană şi-a pierdut viaţa în accident, bilanţul deceselor ajungând la trei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Poliţiştii spun că un bărbat de 26 de ani a condus un autoturism pe DN 2A, în afara localităţii Hârşova, dinspre Hârşova către Constanţa, iar la km 131 s-a ciocnit frontal cu un autoturism condus, din sens opus, de către un bărbat de 52 de ani.
 
În urma accidentului rutier, trei persoane au murit. Este vorba de cei doi şoferi, precum şi de pasagera din dreapta faţă din al doilea autoturism, o femeie de 54 de ani.
 
De asemenea, o femeie de 26 de ani, aflată în primul autoturism, a fost grav rănită, fiind preluată în comă de elicopterul SMURD şi transportată la spital.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că pe DN 2A (E 60) Constanţa – Hârşova, în zona localităţii Ghindăreşti, judeţul Constanţa, a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme. În urma impactului, două persoane au decedat, iar alte două au fost rănite grav. Circulaţia este oprită total.
 
 
De asemenea, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a transmis că la faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe şi elicopterul SMURD. 
 
 
“Am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier la Ghindăreşti. Din primele informaţii ar fi patru victime încarcerate, două declarate decedate, alte două inconştiente. Forţele alocate la faţa locului sunt echipajul SMURD C de Terapie Intensivă Mobilă, un echipaj SMURD B, autospeciala de descarcerare, elicopterul SMURD şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Ana Maria Stoica.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.