Traficul este aglomerat, duminică după-amiază, pe sensul spre Capitală al DN 6, între Valea Plopilor şi Mihăileşti (judeţul Giurgiu), şi pe DN 1, în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, anunţă Centrul Infotrafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu traficul întrerupt ca urmare a vreunui eveniment rutier.

"În ceea ce priveşte fluenţa traficului, semnalăm că din cauza numărului mare de automobilişti, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul către Capitală al DN 6 (E70) Alexandria – Bucureşti, pe tronsonul Valea Plopilor – Mihăileşti (judeţul Giurgiu) şi pe DN 1 Braşov – Ploieşti, în zona staţiunilor montane Predeal – Azuga – Buşteni", arată sursa citată.

Totodată, potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, circulaţia rutieră este închisă, duminică, între orele 08.00 şi 17.00, cu deschidere în intervalul orar 12.30 – 13.30, pe Transalpina (DN 67C), între kilometrii 17 şi 22, în vederea desfăşurării unei competiţii de automobilism sportiv.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să manifeste disciplină la volan şi să conducă prudent.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.