Poliţiştii din Cluj-Napoca caută o persoană care a vandalizat 11 maşini pe două străzi din oraş. Până acum, patru dintre proprietari au depus plângere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În noaptea de 19/20 septembrie a.c., în juriul orei 02.40, poliţiştii din cadrul Politiei municipiului Cluj-Napoca - Sectia 3 Poliţie au fost sesizati cu privire la faptul că pe străzile Nicolae Titulescu, respectiv Liviu Rebreanu, din municipiu, o persoană necunoscută a vandalizat mai multe autoturisme care se aflau parcate. La faţa locului, poliţiştii au identificat un număr de 11 autoturisme avariate”, a transmis IPJ Cluj.

În cauza se efectueazâă cercetări în vederea identificării autorilor şi tragerea acestora la răspundere penală  pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

Până în acest moment, 4 persoane s-au deplasat la sediul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca pentru a depune plângere prealabilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.