Premierul Ludovic Orban reclamă că fosta guvernare PSD a desfiinţat sediul Casei de Pensii din Oneşti pentru că "nu le convenea conducerea celor de la PSD”. El spune că va discuta cu ministrul Muncii pentru reînfiinţarea filialei acestei instituţii la Oneşti şi adaugă că îşi doreşte ca, în maximum un an, să se ajungă la informatizare pentru ca cei care îşi depun dosarele de pensionare să nu mai "piardă vremea, timpul şi nervii în faţa unor funcţionari care multe ori nu au chef să-i servească”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Prezent sâmbătă dimineaţă la Oneşti, unde a participat la un miting electoral, premierul Ludovic Orban a afirmat că a fost rugat să facă demersuri pentru redeschiderea filialei din Oneşti a Casei de Pensii din Bacău pentru ca locuitorii să nu mai fie nevoiţi să se deplaseze distanţe lungi pentru depunerea dosarelor de pensionare. 
 
"Am întrebat de ce au luat Casa de Pensii de aici, de ce să bată drumul toţi cei care vor să-şi depună dosare de pensionare, să bată drumul până la Bacău? Că nu le convenea conducerea celor de la PSD, ăsta a fost motivul”, a afirmat Ludovic Orban.
 
Premierul a precizat că va discuta cu ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pentru ca sediul Casei de Pensii să fie reînfiinţat la Oneşti.
 
"Visul meu este ca în maxim un an de zile să nu mai fie nevoie de sedii fizice unde să te duci cu hârtii, cu dosare, ci totul să se poată face online, platformele să fie interoperabile. Sunt convins că aşa se va întâmpla şi că oamenii nu vor mai trebui să stea pe la cozi, să întocmească dosare, să piardă vremea, timpul şi nervii în faţa unor funcţionari care multe ori nu au chef să-i servească”, a adăugat şeful Executivului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.