NASA a semnat cu Airbus Helicopters Inc. un contract în valoare de 15 milioane de dolari de tip HCare Infinite pentru asigurarea de servicii complexe de suport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"NASA a semnat cu Airbus Helicopters Inc. un contract în valoare de 15 milioane de dolari de tip HCare Infinite pentru asigurarea de servicii complexe de suport. Documentul, care acoperă iniţial doi ani cu opţiunea de a fi extins pentru 10 ani, include tot spectrul de servicii de suport pentru flota de elicoptere H135 a NASA, care vor fi livrate de la sfârşitul acestei luni", a anunţat Airbus.

Airbus se obligă să asigure disponibilitatea operaţională a flotei prin asigurarea de servicii de mentenanţă şi a pieselor de schimb. În plus, Airbus va avea o echipă de 2 piloţi, 2 mecanici şi un manager de program staţionaţi la Centrul Spaţial Kennedy (KSC) din Florida, care aparţine NASA, pentru a asigura operaţionalitatea elicopterelor.

HCare Infinite este cel mai complex serviciu de suport pentru clienţi, prin care compania asigură operaţionalitatea totală a flotei, inclusiv mentenanţa, suportul tehnic şi livrarea pieselor de schimb, a uneltelor şi consumabilelor.

Airbus Helicopters Inc. este cel mai mare furnizor de elicoptere din SUA, cu o cotă de piaţă de aproape 65% şi o prezenţă de 50 de ani. O echipă de peste 750 de angajaţi asigură producţia locală a elicopterelor H125 şi UH-72 Lakota şi oferă servicii de asistenţă tehnică pentru flota de aproape 3.100 de elicoptere aflată în serviciu în SUA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.