Fostul preşedinte american Barack Obama a anunţat joi apariţia unei cărţi la 17 noiembrie, la două săptămâni după alegerile care urmează să-i departajeze pe Donald Trump şi Joe Biden, intitulată ”Promised Land”, care va fi publicată în mod simultan în 25 de limbi în întreaga lume şi este primul din două volume, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Terminarea unei cărţi îţi dă un sentiment foarte special şi sunt mândru de acesta”, a anunţat într-un mesaj postat pe Twitter fostul preşedinte democrat, care s-a aflat la putere din 2009 în 2017.

Predecesorul lui Donald Trump spune că a încercat să ofere ”o versiune onestă” a preşedinţiei sale şi o reflecţie asupra ”mijloacelor de a potoli disensiunile şi de a face astfel încât democraţa să funcţioneze pentru toată lumea”.

Cartea - al cărui proiect era cunoscut, dar a cărei dată de apariţie rămânea înconjurată în mister - va fi publicatăîn Statele Unite de Penguin Random House.

Cartea pe care Michelle Obama a publicat-o în noiembrie 2018 a avut un succes răsunător. Ea s-a vândut în 11,5 milioane de exemplare în lume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.