”Datele din septembrie trebuie să fie un semnal de alarmă pentru noi toţi”, a avertizat joi directorul filialei din Europa a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Hans Kluge, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nivelul transmiterii covid-19 este ”alarmant” în Europa, a subliniat joi OMS, îngrijorată de asemenea de scurtarea perioadei de carantină deja decisă sau avută în vedere de mai multe ţări, între care şi Franţa.

”Datele din septembrie trebuie să fie un semnal de alarmă pentru noi toţi”, în întreaga Europă, unde numărul cazurilor noi este mai mare decât al celor înregistrate în martie şi aprilie, a avertizat, la Copenhaga, Hans Kluge.

OMS exclude, de asemenea, o scurtare a perioadei de carantină de 14 zile în care sunt plasate toate persoanele care s-au aflat în contact cu virusul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.