Un bărbat în vârstă de 40 de ani din judeţul Constanţa a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce şi-a violat fiica, în vârstă de 15 ani, el fiind suspectat că a întreţinut relaţii sexuale în mod repetat cu aceasta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potriviti unui comunicat al Poliţiei Judeţene Constanţa, în urma unei sesizări din 13 septembrie, cu privire la comiterea infracţiunii de viol, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 40 de ani, din comuna Pecineaga, judeţul Constanţa, bănuit de comiterea faptei.
 
Astfel, bărbatul respectiv este bănuit că ar fi întreţinut relaţii sexuale, în mod repetat, cu fiica sa, în vârstă de 15 ani.
 
El a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore pentru viol, iar miercuri a fost prezentat instanţei care a decis emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele acestuia. El a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.