Premierul Ludovic Orban a întâlnit, miercuri, în judeţul Argeş, un bărbat aflat într-un scaun cu rotile şi l-a întrebat: ”Ce viteză prinde?”. Momentul a fost suprins în imagini, Gestul premierului este intens criticat pe reţelele sociale..

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Ludovic Orban a făcut, miercuri, o vizită de lucru în judeţul Argeş, unde a participat la mai multe evenimente.

La un moment dat, premierul a întâlnit un bărbat în vârstă, aflat într-un scaun cu rotile şi l-a întrebat: ”Ce viteză prinde?”.

”Asta e de handicap, prinde mai mult, dar o las aşa...”, i-a răspuns bărbatul.

Ludovic Orban a dat mâna cu persoana aflată în scaun cu rotile şi i-a urat sănătate.

Momentul a fost surprins în imagini, iar cel care le-a postat pe Facebook a adăugat mesajul: ”Cum să întrebi o persoană aflată în scaun cu rotile...CE VITEZĂ PRINDE? Numai Orban putea face asta....”.

Postarea a strâns zeci de mii de vizualizări şi sute de comentarii, cele mai multe negative la adresa premierului. Chiar şi cei care au înţeles că a vrut să fie empatic, au concluzionat: ”Atât poate”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.