Preşedintele american Donald Trump a postat miercuri pe Twitter un videoclip trucat în care adversarul său, democratul Joe Biden, pune pe telefon, pe o scenă o piesă rap care insultă poliţia, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Locatarul Casei Albe a repostat pe contul său de Twitter, în mai multe rânduri, mesaje care conţin imagini trucate. El are peste 86 de abonaţi.

”Ce e asta?”, a scris preşedintele american, repostând un mesaj al contului parodic ”The United Spot”, în care Joe Biden apare pe o scenă şi pune, pe telefonul său mobil, piesa ”Fuck the police” a trupei de rap NWA.

Twitter a etichetat videoclipul drept ”mesaj media manipulat”.

În versiunea originală a videoclipului, Joe Biden pune în realitate cântecul ”Despacito”, după ce l-a prezentat pe scenă pe interpretul acestui hit, Luis Fonsi.

Donald Trump, care îşi face campanie electorală pe tema ”legii şi ordinii”. îl acuzăpe adversarul său democrat că nu susţine forţele de ordine.

”Dacă Biden câştigă (alegerile prezidenţiale din noiembrie), jefuitorii, anarhiştii şi incendiatorii drapelului câştigă”, repetă el pe estradele campaniei electorale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.