Preşedintele Klaus Iohannis a îndemnat, miercuri, românii să meargă la vot şi să-i aleagă pe cei ”care vor să schimbe România în bine”. Şeful statului a avut un mesaj şi pentru candidaţi: ”Oamenii aşteaptă soluţii şi propuneri concrete, nu atacuri sterile”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Putem să constatăm că apar personae noi în politică şi unii chiar au succes. A candida este un drept, însă de asta am spus că e bine să ne îndepărtăm de atacuri în campanie şi să ne apropiem mai mult de cetăţean. Oamenii vor să audă până la urmă dacă li se asfaltează strada, dacă se rezolvă problema traficului, a poluării, cam asta vor să audă oamenii”, a adăugat preşedintele, răspunzând unor întrebări. 

Iohannis a făcut referire la experienţa sa politică: ”Întâmplarea face ca să fi trecut şi eu prin câteva campanii şi ştiu că un mare partid foloseşte cu predilecţie subiecte ca să distragă atenţia de la anumite carenţe şi subiecte. Nu neapărat să vină oameni noi în politică, avem deja destui oameni buni în politică, dar trebuie o campanie concentrată pe nevoile cetăţenilor”. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Dragi români, mergeţi la vot şi puneţi ştampila pe cei care vor să schimbe România în bine. Nu îi lăsaţi pe alţii să decidă în locul vostru”, le-a transmis, miercuri, Klaus Iohannis alegătorilor.

Şeful statului a avut un mesaj şi pentru candidaţi: ”Chiar dacă e diferită campania aceasta – folosiţi toate mijloacele de comunicare pentru a vă prezenta proiectele românilor. Oamenii aşteaptă soluţii şi propuneri concrete, nu atacuri sterile. Practicile învechite cu teme parazitare trebuie să rămână de domeniul trecutului. Arătaţi-le oamenilor ce puteţi face pentru ei şi convingeţi-i să vă acorde încredere”.

Iohannis a afirmat că nu se mai pune problema amânării alegerilor, lucrurile fiind deja organizate. 

Şeful statului consideră că, spre deosebire de luna iunie când ar fi trebuit să aibă loc alegerile locale, acum ştim mult mai multe despre pandemie şi se poate merge la vot dacă se respectă toate normele. 

Alegerile locale vor avea loc în 27 septembrie.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.