Alţi patru elevi ai Colegiului Naţional Militar "Dimitrie Cantemir“ din Breaza au fost diagnosticaţi cu COVID-19, numărul total al elevilor infectaţi care învaţă la această unitate ajungând, astfel, la 11. După ce a deschis anul şcolar funcţionând în scenariul verde, cu elevii la cursuri, liceul a trecut, după prima zi de şcoală, la scenariul roşu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Privind situaţia de la Colegiul Naţional Militar "Dimitrie Cantemir“ Breaza, precizăm că numărul elevilor confirmaţi cu noul coronavirus a ajuns la 11 elevi (patru – clasa a IX-a, doi – clasa a X-a, patru – clasa a XI-a, unu – clasa a XII-a). Ultimii patru liceeni confirmaţi cu SARS-CoV-2 vor fi evaluaţi de un medic pediatru de la Spitalul Municipal Câmpina, iar în funcţie de starea de sănătate vor fi izolaţi în spital sau în internatul Colegiului Militar, separat de ceilalţi colegi”, se arată într-o informare dată publicităţii, miercuri după-amiază- de Prefectura Prahova.
 
Colegiul Naţional Militar "Dimitrie Cantemir“ din Breaza a deschis anul şcolar funcţionând în baza scenariul verde, cu elevii la cursuri, însă după prima zi de şcoală liceul a intrat în scenariul roşu, după ce cinci elevi au fost diagnosticaţi cu COVID-19. 
 
Propunerea privind organizarea de cursuri exclusiv online a venit din partea Consiliului de conducere al instituţiei şi a fost avizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova şi Direcţia de Sănătate Publică Prahova şi aprobată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.
 
Elevii confirmaţi ca infectaţi cu SARS-CoV-2, precum şi cei aflaţi în carantină, au acces la cursuri în format online.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.