FC Dinamo Bucureşti a ajuns la un acord cu tânărul atacant Cătălin Ionuţ Măgureanu pentru prelungirea raporturilor contractuale până la 30 iunie 2024, a anunţat directorul sportiv Rufo Collado, pentru site-ul oficial, www.fcdinamo.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Născut la 5 iunie 2000, Cătălin Măgureanu este de la 12 ani la Academia Dinamo, a jucat pentru toate grupele de juniori ale clubului, a debutat în urmă cu 4 ani pentru Dinamo 2 în Liga a III-a, a fost împrumutat la Dunărea Călăraşi şi CS Afumaţi, iar din această vară face parte din lotul primei echipe.

Cătălin Măgureanu a jucat două meciuri pentru prima echipă a lui Dinamo. El a fost debutat în tricoul alb-roşu şi, în acelaşi timp, în Liga I de antrenorul Cosmin Contra, în meciul cu Chindia Târgovişte (scor 0-1 la Ploieşti), când l-a înlocuit în minutul 76 pe Daniel Popa.

Etapa trecută, Cătălin Măgureanu a fost titular în remiza cu FC Botoşani (scor 1-1 pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.