Un incident feroviar s-a produs, marţi, în apropiere de localitatea Negreni, judeţul Cluj, după ce un container s-a desprins de pe un camion şi a lovit un tren de persoane. Din primele informaţii nu există persoane rănite. Traficul feroviar, dar şi cel rutier pe o bandă este blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Nu sunt persoane rănite, se pare că în garnitura de tren se aflau circa opt pasageri, care nu au necesitat îngrijiri medicale”, a transmis ISU Cluj. 

Traficul feroviar este blocat în acest moment pe ambele linii feroviare şi pe una dintre benzile de circulaţie.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”În urmă cu puţin timp au fost alertaţi despre faptul că un container s-a desprins de pe un auto tren şi a ajuns în zona căii ferate, un tren personal care circula în acel moment în zonă a acroşat container respectiv. În acest moment se deplasează către locul incidentului o autospecială şi un echipaj SMURD”, a transmis, marţi, ISU Cluj.

Sursa citată a precizat că, din primele informaţii, nu sunt anunţate persoane rănite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.