Poliţiştii din Ilfov au identificat şi au dus la audieri un bărbat de 42 de ani, despre care există suspiciunea că a trans cu un pistol neletal în curtea unei societăţi comerciale din Voluntari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 15 septembrie a.c,  Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că în incinta unei societăţi comerciale, un angajat a folosit un pistol şi a tras în interiorul respectivei societăţi comerciale. La faţa locului bărbatul în cauză nu a fost găsit, iar din informaţiile obţinute s-a constatat faptul că acesta a părăsit curtea societăţii cu un autoturism”, a anunţat IPJ Ilfov.

În urma cercetărilor, bărbatul, de 42 de ani, a fost identificat şi se află în custodia poliţiştilor.

”De asemenea, din primele verificări poliţiştii au constatat că bărbatul în cauză a folosit o armă neletală, trăgând un foc de armă  în interiorul societăţii. În urma evenimentului nu a fost rănită nicio persoană”, au mai transmis poliţiştii.

Aceştia fac cercetări pentru ameninţare, uz de armă neletală şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, urmărirea penală fiind supravegheată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.