Social-democraţii au transmis marţi că la „inaugurarea metroului din Drumul Taberei, Ludovic Orban ajunge un fel de Coana Leana a şefului suprem de la Cotroceni, iar Bode devine reîncarnarea lui Emil Bobu”. Sursa citată mai spune că PNL inaugurează acum un proiect deblocat şi realizat în proporţie de 99% de către guvernele PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Cuplul Iohannis-Orban întoarce PNL în timp: stăpânii se dau primii cu metroul, plebea trebuie să mai aştepte! Liberalii s-au instalat la putere în noiembrie 2019, dar n-au putut respecta termenul asumat de guvernarea PSD de a deschide noua linie de metrou în decembrie. Erau prea ocupaţi cu alegerile anticipate!”, arată o postare făcută marţi pe pagina de Facebook a PSD. 
 
Sursa citată precizează că marţi PNL pune în funcţiune un proiect deblocat şi realizat în proporţie de 99% de guvernele PSD.
 
„După 10 luni de bâlbe, ei dau azi în funcţiune un proiect deblocat şi realizat în proporţie de 99% de guvernele social-democrate. Pentru asta apelează la cel mai greţos festivism posibil. Stăpânii de la PNL au rezervat metroul două ore, în exclusivitate, ca nu cumva Iohannis să respire acelaşi aer cu muritorii de rând. La inaugurarea metroului din Drumul Taberei, Ludovic Orban ajunge un fel de Coana Leana a şefului suprem de la Cotroceni, iar Bode devine reîncarnarea lui Emil Bobu”, conchide sursa menţionată.

Preşedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban şi ministrul Transporturilor participă marţi la darea în folosinţă a Magistralei 5 de metrou Drumul Taberei, secţiunea Râul Doamnei – Eroilor, inclusiv Valea Ialomiţei. Linia de metrou se deschide la aproape nouă ani de la începerea lucrărilor. Metrorex precizează că publicul va putea circula cu metroul începând cu ora 14:00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.