Jurnalistul şi realizatorul britanic de televiziune Charlie Ottley, cunoscut pentru seria „Wild Carpathia”, a primit titlul de cetăţean de onoare al municipiului Braşov, într-o ceremonie la care a participat şi ambasadorul Andrew Noble, potrivit unui anunţ publicat luni pe pagina de Facebook a Ambasadei Marii Britanii în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noble a transmis: „Cred că este foarte important ca oamenii din afara României să afle cât de frumos, cât de interesant, cât de mult potenţial are acest oraş şi ce legături economice are Braşovul cu alte ţări din lume, în special cu Marea Britanie. Acest lucru este foarte important şi salut această decizie. Mă bucur că avem cetăţeni precum Charlie Ottley în România. Charlie Ottley este unul dintre cei mai buni, unul dintre cei care iubesc foarte mult România şi Braşovul şi împărtăşesc şi eu aceste sentimente”.

Charlie Ottley cunoscut pentru serialul „Wild Carpathia”, a realizat un film promovat la televiziunea naţională şi BBC World, prezentând municipiul Braşov şi zone adiacente, prin care îşi propune să crească interesul turiştilor din ţară şi din străinătate.

La rândul său, Ottley a scris pe Facebook: „Vineri am avut marea onoare de a deveni cetăţean de onoare a municipiului Braşov. Îi mulţumesc mult primarului pentru că m-a nominalizat şi ambasadorului britanic în România pentru prezenşp şi tot sprijinul oferit proiectelor noastre în România. Mulţumesc, de asemenea, cititorilor noştri şi celor care ne urmăresc şi tuturor oamenilor din România şi străinătate care ne-au ajutat şi sprijinit în călătoria noastră de până acum. Mă simt foarte umil şi emorm de recunoscător tuturor”.

La începutul acestei luni, el a anunţat pe reţelele de socializare că şi-a cumpărat o casă în Sirnea, jud. Braşov, pe care urmează să o renoveze.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.