Pierderea dinţilor naturali poate avea la bază motive diverse. În unele cazuri vorbim despre mobilitate dentară cauzată de întârzierea tratamentului adecvat pentru parodontită. Poate fi vorba de infecţie localizată la rădăcina dentară, ce din nou, netratată, atacă şi distruge osul, iar dinţii cad, chiar dacă în aparenţă, estetic vorbind sunt dinţi albi, imaculaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O astfel de situaţie, ireversibilă de altfel, pune pacientul în dificultate. Vorbim despre dinţi lipsă care afectează nu doar din punct de vedere aspectual, ci mai ales funcţional. Chiar şi pierderea unui singur dinte atrage după sine un lung şir de alte probleme corelate. Dinţii învecinaţi se vor deplasa, apare mobilitatea dentară. Ce rezolvare există? Uitaţi de puntea dentară, metoda prin care dinţii învecinaţi sunt piliţi şi astfel devitalizaţi, apoi incluşi într-o lucrare dentară. Soluţia perfectă este implantul dentar.

Implanturile dentare, proceduri sigure realizate în cadrul clincii Dental Premier

Dental Premier a lansat pentru pacienţi serviciile stomatologice de tip High Tech Dentistry. Clinica este dotată ca la carte, la standarde europene. Procedurile realizate minimalizează disconfortul pacientului. Pentru a înţelege avantajele trebuie spus că nu există cazuri în care organismul să respingă implantul. Rezultatele sunt aşadar 100% garantate. Asta pentru că astfel de implanturi dentare sunt 100% biocompatibile, se vor integra perfect în organism, iar dinţii finali vor arăta întocmai ca cei naturali.

În funcţie de caz, este posibil ca pacientul să aibă parte de intervenţie de implant şi lucrare dentară completă în aceeaşi zi. Sub deviza „Dinţi într-o zi”, Dental Premier depăşeşte orice aşteptări. Realizează practic unul din cele mai scurte căi către dentiţie completă şi perfectă. Ce-i drept, se aplică celor care nu mai au deloc dinţi pe arcadă, aşadar candidaţii ideali sunt purtătorii de proteze dentare, spre exemplu. În aceeaşi şedinţă aceştia pot avea parte de extracţii - dacă este cazul - şi de implanturile necesare. Acestea vor fi drepte şi angulate la 35 de grade, astfel încât ulterior procedurii să fie ataşată o lucrare dentară fixă, realizată la distanţă de numai câteva ore. Aşadar, în total doar 24 de ore vor fi suficiente pentru ca zâmbetul pacientului să fie unul perfect.

Urmând o astfel de procedură pacientul are avantaje multiple la pachet. Asta pentru că nu va mai fi necesară o altă intervenţie, adiţia de os sau sinus lifting, daca osul pacientului este suficient.

La Dental Premier implanturile de dinţi sunt de 3 tipuri

Medicii specialişti în implantologie dentară de la Dental Premier folosesc 3 tipuri de implant rapid: INNO, Bredent sau Nobel Biocare. Indiferent de alegere, pe care de altfel medicul o recomandă, există doar câteva cazuri în care intervine contraindicaţia de a urma această procedură de implant. Fie vorbim de diabet necontrolat şi afecţiunile multiple pe care le cauzează, fie de starea de graviditate a pacientei, de cei cu boli autoimune sau psihice, sau în cazul pacienţilor sub 18 ani.

Cât despre teamă sau durere, acestea sunt nejustificate. Desigur că inserarea implantului are loc sub anestezie. Datorită tehnologiilor de înaltă clasă şi ultimă generaţie ce sunt folosite la Dental Premier PRGF®-Endoret® spre exemplu, vindecarea pacientului este una mai rapidă şi cu minimum de disconfort. Va urma o perioadă de 3 până la 6 luni pentru osteointegrare, după care pacientul trece în a doua etapă a restaurării dentare prin implant, când va avea loc montarea unei lucrări fixe definitive.

Implantul arată şi se comportă ca un dinte natural

Durata de viaţă a unui implant, conform medicilor din echipa Dental Premier, poate fi chiar de peste 20 de ani. Pacientul trebuie să urmeze o igienă corespunzatoare a implanturilor şi va respecta cu regularitate vizitele la cabinetul stomatologic pentru curăţare profesională.

Aşadar, acel şurub din titan sau zirconiu, practic implantul în sine, va fi inserat în os, acţionând ca rădăcina naturală a dinţilor. La suprafaţă va dispune de o coroană care imită la perfecţiune dinţii naturali, aşezată pe o piesă de legătură denumită bont protetic. Prin urmare nimic nu trădează diferenţele.

Despre avantajele implanturilor dentare există o lungă listă de aspecte despre care se poate aminti. Vorbim despre păstrarea intactă a celorlalţi dinţi, despre posibilitatea de a avea dinţi funcţionali, estetici şi durabili pe termen lung. Este incomparabil faţă de orice altă lucrare dentară care nu poate dura mai mult de 5 ani, spre exemplu, după care va necesita înlocuire.

De sănătatea orală şi de aspectul dentiţiei se leagă şi alte probleme: de digestie, masticaţie, de vorbire. Aşadar, rezolvând dantura veţi câştiga mai mult decât un zâmbet perfect. Despre costuri şi nu numai puteţi găsi informaţii în cadrul paginii dentalpremier.ro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.