Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că la USR disperarea este în creştere, în contextul în care Nicuşor Dan a promis că va creşte salariul mediu net al bucureştenilor de la 867 de euro valoare netă în 2020 la 1.400 de euro în 2024. Liderul ALDE a oferit soluţia majorării veniturilor bucureştenilor şi anume USR „să nu mai lupte împotriva măririi pensiilor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„E clar, disperarea e mare la USR-işti! Au început să promită marea cu sarea doar - doar mai păcălesc nişte bucureşteni. Le dau eu soluţia majorării veniturilor bucureştenilor: să nu mai lupte împotriva măririi pensiilor!”, a scris Călin Popescu Tăriceanu duminică pe Facebook.
 
Acesta a mai declarat că securiştii USR se pricep doar la propagandă.
„Dar puii ăştia de securişti nu se pricep decât la propagandă. Când vine vorba de făcut ceva habar nu au! Dar văd că anumitor categorii le place. Poate aşa o fi moda acum: eşti bun dacă nu ai făcut nimic în viaţă, dar ştii doar să dai din gură”, a concluzionat Tăriceanu. 
 
Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei Nicuşor Dan promite o creştere a salariului mediu net al bucureştenilor de la 867 de euro valoare netă în 2020 la 1.400 de euro în 2024, reprezentând o creştere de 61%. El susţine că doar trei judeţe raportează un salariu mediu net mai mic decât cel înregistrat la nivelul Capitalei şi propune soluţii pentru creşterea veniturilor bucureştenilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.