Monica Anisie a fost întrebată duminică, înaintea videoconferinţei cu inspectorii şcolari la care vor fi stabilite ultimele detalii cu privire la începerea anului şcolar, despre cum va reuşi să predea, să îndeplinească rolul de dirigintă şi simultan funcţia de ministru. Aceasta a spus că activitatea ei didactică se va derula în afara programului de la Ministerul Educaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Vom avea timpul necesar, totul se va desfăşura în afara programului de lucru de la Ministerul Educaţiei” a afirmat Monica Anisie, întrebată cum va reuşi să predea, să fie şi diriginte şi să se ocupe şi de portofoliul pe care îl deţine în Guvern. 
 
Ministrul Educaţiei nu a făcut alte comentarii cu privire la întrebarea pe care a primit-o. 
 
Monica Anisie este  profesor de Limba şi literatura română la Colegiul „Tudor Vianu” din Bucureşti.
 
Anterior numirii sale ca ministru al Educaţiei, în toamna anului trecut, aceasta a ocupat mai multe funcţii de conducere în administraţia centrală, fiind, printre altele, consilier la Cotroceni în mandatul fostului preşedinte Traian Băsescu, cât şi secretar de stat în Ministerul Educaţiei în perioada Guvernlui Cioloş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.