Primăria Capitalei, prin Societatea de Transport Bucureşti, continuă proiectul de fluidizare a traficului şi extinde banda unică pentru circulaţia autobuzelor pe linia de tramvai. Astfel, începând de sâmbătă, 12 septembrie, autobuzele liniei 232 vor circula pe calea de rulare a tramvaielor de pe Şoseaua Olteniţei între Piaţa Eroii Revoluţiei şi Piaţa Sudului, numai pe sensul spre terminalul ”Platforma Comercială Arcade Berceni” şi între Str. Netea şi Str. Şura Mare - pe sensul spre terminalul ”Piaţa Unirii”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vinery,de Primăria Capitalei, pe acest traseu, autobuzele vor efectua opriri la peroanele de tramvaie în staţiile: ”Cimitirul Şerban Vodă” (ambele sensuri), ”Opriş Ilie” (ambele sensuri), ”Bd. Constantin Brâncoveanu” (ambele sensuri), „Huşi” (ambele sensuri), ”Piaţa Sudului” (ambele sensuri vis-a-vis de benzinăria MOL) şi ”Piaţa Sudului” (sensul către Str. Şura Mare, vis-a-vis de Mall Sun Plazza).

”Subliniem faptul că autobuzele nu îşi vor modifica traseul, ci doar, acolo unde e posibil, vor circula pe linia de tramvai”, a precizat Primăria Capitalei.

Sursa citată a menţonat că acest proiect a fost deja implementat cu succes, într-o primă etapă, la începutul lunii iunie, pentru autobuzele de pe liniile 135, 182 şi 330,
care circulă, pe anumite segmente, pe liniile de tramvai 1/10, 19 şi 46.

Ulterior, proiectul s-a extins şi pentru autobuzele liniilor 143, 682 şi R409 care circulă, de la începutul lunii august, pe calea de rulare a tramvaiului 21 de pe Şoseaua Colentina, pe tronsonul cuprins între Bucur Obor şi Şoseaua Fundeni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.