Guvernul a aprobat hotărârea privind alocarea a 20,93 de milioane de lei din Fondul de intervenţie la dispoziţia Executivului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2020, pentru 45 de unităţi administrativ-teritoriale din 6 judeţe, afectate de calamităţi naturale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Astfel, vor fi repartizate fonduri pentru judeţele Bacău, Caraş-Severin, Gorj, Harghita, Maramureş şi Mehedinţi, în vederea refacerii infrastructurii hidrotehnice, a terasamentelor şi malurilor de apărare, a drumurilor judeţene, drumurilor comunale, podurilor, podeţelor, digurilor şi punţilor pietonale, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Dezvoltării remis vineri News.ro.
 
Sursa citată mai spune că sumele alocate au fost stabilite în baza evaluărilor făcute de către autorităţile administraţiei publice locale, Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă şi de către Instituţiile Prefectului din cele 6 judeţe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.