O explozie uriaşă a avut loc în noaptea de joi spre vineri într-un depozit de muniţie dintr-o bază a armatei iordaniene, care a declanşat un incendiu - însă fără să facă vioctime -, a anunţat vineri un purtător de cuvânt al Guvernului, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O explozie a avut loc vineri devreme, într-un depozit de obuze de mortier neutralizate care aparţine forţelor armate”, a anunţat într-un comunicat purtătorul de cuvânt, Amjad al-Adaileh.

Explozia a avut loc într-o zonă nelocuită, la Zarqa, la 25 de kilometri est de Amman, unde se află mai multe baze şi depozite de muniţie.

Imagini postate pe reţele de socializare surprind o enormă minge de foc, în noapte, urmată de bubuiturile mai multor explozii.

”Pentru moment, nu există nicio victimă”, a precizat purtătorul de cuvânt.

Potrivit primelor elemente ale unei anchete, un scurtcircuit s-ar afla la originea exploziei.

”Primele rezultate ale anchetei arată că explozia a fost cauzată de un scurtcircuit electric într-un depozit de armament situat într-o zonă izolată şi fără locuitori”, a anunţat la telviziunea de stat al-Adailah.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.