Preşedintele clubului Cardiff City, Mehmet Dalman, a fost audiat, joi, la Nantes, în cazul plângerii pe care a depus-o gruparea sa cu privire la transferul lui Emiliano Sala, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mehmet Dalman a fost audiat în această după-amiază”, a afirmat, joi, avocatul Antoine Vey.

Cardiff City a depus plângere în ianuarie pentru clarificarea modalităţilor de transfer al jucătorului argentinian de la Nantes la Cardiff, tranzacţie în valoare de 17 milioane de euro.

Sala a murit la 21 ianuarie 2019, după ce avionul cu care se deplasa la noul său club s-a prăbuşit în Canalul Mânecici. Biroul britanic de investigare a accidentelor aviatice a ajuns în martie la concluzia că  pilotul a făcut o manevră forţată care a dus la accident. Anchetatorii mai susţin că zborul s-a făcut în condiţii neconforme. De la accident, FC Nantes cere ca gruparea Cardiff să achite suma de transfer, însă clubul galez refuză, susţinând că au existat nereguli legate de transfer şi de organizarea zborului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.