Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a plecat spre Brest, unde va debuta, sâmbătă, în Liga Campionilor. Toate testele la Covid-19, făcute înaintea plecării, au fost negative.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

SCM Râmnicu Vâlcea a plecat joi spre Bucureşti, unde va înnopta, iar vineri va avea zborul spre Franţa.

Oficialii au anunţat că lotul de handbaliste şi staful tehnic au trecut prin testarea Covid-19, iar rezultatele au fost negative.

SCM Râmnicu Vâlcea va juca sâmbătă cu Brest Bretagne Handball, de la ora 19.00.

Din grupă mai fac parte echipele Podravka, Gyor ETO, Buducnost, Borussia Dortmund, CSKA Moscova.

Şi CSM Bucureşti va debuta în grupa A, duminică, de la ora 16.00, pe teren propriu, cu Metz. Din grupa A mai fac parte echipele Krim Lajubljana, Rostov-Don, Vipers, Team Esbjerg, FTC Budapesta, SG BBM Bietigheim.

Meciurile din faza grupelor se vor derula până în 14 februarie 2021, când primele două clasate se vor califica în sferturile de finală. Echipele de pe locurile 3-6 vor juca play-off, pentru celelalte patru locuri disponibile, în sistem eliminatoriu, în 6-7 martie şi 13-14 martie 2021.

Sferturile de finală sunt programate în 3-4 aprilie şi 10-11 aprilie, iar Turneul Final Four, în 29-30 mai 2021, la Budapesta.

SCM Râmnicu Vâlcea a fost acceptată direct în Liga Campionilor, iar CSM Bucureşti a primit wild-card.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.