Începerea anului universitar este un prilej minunat pentru a-ţi achiziţiona noi articole vestimentare cu care să creezi ţinute cât mai adecvate pentru mersul la facultate. Indiferent de anul de studii în care te aflii, outfit-ul pe care îl abordezi trebuie să fie unul potrivit şi serios, pentru a te prezenta într-o astfel de instituţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cazul în care eşti în căutare de idei pentru a forma ţinutele tale preferate de mers la facultate, acest articol îţi vine în ajutor cu câteva propuneri de articole vestimentare versatile, cu care poţi să jonglezi şi să obţii cât mai multe metode de a le purta şi în care să te simţi şi comod.

Iată 8 articole pe care trebuie să le ai în garderobă dacă eşti studentă

  • Cămaşă albă

Probabil unul dintre cele mai utilizate articole vestimentare de către studente este cămaşa albă. Fiind atât de simplă, poate fi utilizată în numeroase combinaţii, iar astfel trebuie să ştii că acest tip de cămaşă trebuie neapărat să facă parte din garderoba ta. Desigur, poţi aborda şi alte combinaţii de culori sau chiar printuri, însă ţine cont că trebuie să fie în limita decenţei. Pentru un plus de valoare ţinutei, poţi alege chiar o cămaşă în culoarea anului 2020, cu care sigur vei impresiona pasionaţii de modă. Când va veni însă vremea rece, poţi păstra ţinuta şi poţi adăuga un pulover uni cu guler în V deasupra. 

  • Fustă de blugi

În prima parte a semestrului, cu siguranţă poţi să utilizezi o fustă de blugi, deoarece vremea de afară va ţine cu tine, iar temperaturile vor fi potrivite pentru o ţinută care să cuprindă acest element vestimentar. Indiferent de nuanţa acesteia, poate fi adecvată pentru un outfit studenţesc, mai ales dacă ştii alături de ce să o porţi.

  • Blugi în culori simple

Culorile clasice de denim îţi oferă o libertate foarte mare când vine vorba despre asortarea pieselor. Probabil toate persoanele au un astfel de element vestimentar în garderobă, însă dacă nu se aplică şi în cazul tău, trebuie să alegi neapărat ceva potrivit ţie. 

  • Pantaloni conici

Pentru zilele în care vrei să fii uşor elegantă, poţi să îmbraci o pereche de pantaloni conici. În cazul în care aceste ţinute elegante nu sunt pe placul tău, îi poţi aborda alături de un tricou simplu, iar în acest fel ai dus ţinuta în cu totul altă zonă. 

  • Palton/Sacou

Paltonul şi sacoul ar trebuie să facă parte din garderobă fiecărei doamne şi domnişoare. Deci, dacă nu le ai, trebuie neapărat să îţi achitionezi două, trei piese ideale pentru sezonul rece. 

  • Ghete/Bocanci

Pentru că nici partea de jos a unei ţinute nu trebuie ignorată, pe lângă sneakerşii pe care îi ai deja în pantofar, trebuie să ai şi o pereche de ghete de damă, care să se potrivească pentru mai multe outfituri. Pentru zilele ploioase însă, ai nevoie şi de bocanci pentru vremea care nu ţine prea mult cu tine. Încearcă să alegi ambele elemente în culori cât mai simple pentru a se potrivi mai multor ţinute.

Aceste 8 articole vestimentare sunt necesare în viaţa oricărei studente, deci alege ce ţi se potriveşte din această listă pentru a forma şi tu ţinute serioase de mers la facultate. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.