Actriţa americană Amy Schumer, cunoscută pentru roluri din filme ca „Trainwreck” şi „I Feel Pretty”, a dezvăluit într-un mesaj publicat pe Instagram că a fost diagnosticată vara aceasta cu boala Lyme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 39 de ani, Schumer a spus că este posibil să fie bolnavă de mai mulţi ani. Boala Lyme este cauzată de o bacterie purtată de anumite specii de căpuşe. 

„A mai făcut cineva Lyme vara asta? Eu am făcut şi sunt pe doxiciclină”, a scris actriţa care a devenit mamă anul trecut. „Aveţi vreun sfat? Se poate bea un pahar de vin sau două? Ştiu că trebui să mă feresc de soare. Vreau să mai spun că mă simt bine şi că abia aştept să scap de ea”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my first ever fishing pole. Anyone get LYME this summer? I got it and I’m on doxycycline. I have maybe had it for years. Any advice? Can you have a glass of wine or 2 on it? I know to stay out of the sun. I’m also taking these herbs from cape cod called lyme-2. Please comment or text me on my number in my bio. I also want to say that I feel good and am excited to get rid of it.

A post shared by @ amyschumer on

În ianuarie 2020, cântăreţul canadian Justin Bieber a a anunţat că a fost diagnosticat cu boala Lyme.

Boala Lyme este o infecţie bacteriană cauzată de căpuşe. Urticaria, dureri musculare şi oboseala se numără între simptomele care apar de obicei la 3 săptămâni după ciupitură. Boala nu este transmisibilă.

Cei mai mulţi dintre oamenii care urmează un tratament de trei săptămâni cu antibiotic îşi revin complet, dar în cazul unora simptomele apar pe parcursul mai multor ani. Nu există un tratament prestabilit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.